Om AL-Fugeservice

AL-Fugeservice - Fugemand

AL-Fugeservice har over 12 års professionel erfaring med alle former for fugearbejde uanset om det er døre og vinduer, badeværelser eller noget helt tredje. Med disse mange års erfaring kan du altid forvente et kvalitets arbejde, som ligeledes bliver udført til den aftalte tid og pris.

Virksomheden er centralt placeret i Haslev på Sjælland, hvilket betyder at der løses opgaver i hele regionen, uanset om opgaven er i Næstved, Ringsted, Køge, København eller noget helt andet. Dog tages der også jævnligt opgaver ind andre steder i Danmark, heriblandt Falster mm.

AL-Fugeservice udfører blandt andet

  • Fugning af vådrum
  • Fugning af sanitet
  • Fugning af vinduer og døre
  • Fugning af betonelementer
  • Fugning af badeværelser
  • .. og meget mere

Målet og visionen er at være den bedste og foretrukne fugemand på Sjælland, baseret på en yderst god service og et højt fagligt niveau.

Udover at AL-Fugeservice tilbyder alle former for fugearbejde til private og erhverv, arbejdes der også for tømrerfirmaer, entreprenører mm, så disse slipper for udgifter til lager af fugematerialer. For mere information om dette punkt, gå venligst til sektionen som omhandler fugeservice for erhverv.

Vidste du at..

AL-Fugeservice er et lille fugefirma med 12 års erfaring i fugning af vinduer & fugning af døre.

Som fugemand leverer jeg kvalitets fugning til både private og professionelle med garanti & kører over hele Sjælland.

AL-Fugeservice ønsker at levere et kvalitets fugearbejde hver gang og ser først opgaven som afsluttet, når kunden er tilfreds - så hvis du ønsker et perfekt resultat på din fugeopgave, så kontakt AL-Fugeservice.

Selvom kvaliteten skal være i top, er det målet at priserne skal holdes på et absolut konkurrencedygtigt niveau.

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail, eller telefon hvis du skulle have spørgsmål til en opgave.

Forbind med os:

Kontakt

Du finder vores kontakt oplysninger herunder:

Bliv ringet op